Cart
Custom content
<p>This is custom content</p>

Over ons

Even voorstellen: Donna, moeder van Joya, werkzaam als zelfstandig verpleegkundige, een vak dat ik met liefde en passie uitvoer.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof ontstond het idee voor een eigen bedrijfje naast mijn werk. Gek op interieur, creëerde ik met passie een prachtig kamertje voor onze kleine meid. Het zoeken naar unieke items op verschillende websites inspireerde me om Little Joya te starten.

Mijn doel is om een diverse selectie van handgemaakte en unieke items aan te bieden die de belevingswereld van kinderen vergroten. Ik wil een magische en betoverende wereld creëren in hun eigen ruimte. Dat ze wakker worden in hun prachtige kamertje en de dag starten met een brede glimlach.

Verder vind ik het erg belangrijk dat de items van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat elk item met liefde en zorg is gemaakt. Bijzondere creaties , speciaal ontworpen om kinderen te laten stralen. 

Dankbaar voor mijn dochter Joya, die mijn dromen inspireert. Ik hoop dat de items van Little Joya jullie veel plezier mogen brengen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.