Cart
Custom content
<p>This is custom content</p>

Gebruiksvoorwaarden

Welkom op onze website! Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door, aangezien ze het gebruik van onze website regelen. We streven naar een positieve en veilige online ervaring voor alle gebruikers. Onze gebruiksvoorwaarden omvatten onder andere richtlijnen voor het plaatsen van bestellingen, privacybeleid en community-interacties. Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op. Bedankt voor jouw bezoek en het respecteren van onze gebruiksvoorwaarden.

Gebruiksvoorwaarden Online Kinderboutique "Little Joya"

Welkom bij Little Joya! Wij nodigen je uit om onze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je onze website gebruikt. Door toegang te verkrijgen tot en gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Algemeen

1.1 Door het plaatsen van een bestelling op onze website stem je in met de geldende voorwaarden.

1.2 Little Joya behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wij adviseren je om regelmatig de voorwaarden te controleren.

2. Bestellingen

2.1 Bestellingen worden geplaatst via onze website. Door een bestelling te plaatsen, bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent.

2.2 Little Joya behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren.

3. Prijzen en Betaling

3.1 Alle prijzen zijn vermeld in euro's en zijn inclusief btw.

3.2 Betaling kan worden gedaan via de aangeboden betaalmethoden op onze website.

4. Verzending en Levering

4.1 Verzending en levering worden uitgevoerd volgens onze verzendvoorwaarden. Raadpleeg deze voorwaarden voor meer informatie.

5. Retourneren en Ruilen

5.1 Zie ons retourbeleid voor informatie over retourneren en ruilen.

6. Intellectueel Eigendom

6.1 Alle inhoud op onze website, inclusief afbeeldingen, tekst en ontwerpen, zijn eigendom van Little Joya en mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

7. Privacy

7.1 Jouw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

8. Aansprakelijkheid

8.1 Little Joya is niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het gebruik van onze producten of diensten.

8.2 Voor zover wettelijk toegestaan, sluiten wij alle garanties uit en zijn wij niet aansprakelijk voor indirecte of gevolgschade.

9. Toepasselijk Recht

9.1 Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@littlejoya.nl.

Laatst bijgewerkt: 14-02-2024

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.