Cart
Custom content
<p>This is custom content</p>

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen ( met uitzondering van handgemaakte items en wallstickers) binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Post nl met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via Post nl Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.
Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

De levering loopt via PostNL.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten:
De verzendkosten bedragen:€ 6,95
€4,25 voor bestellingen die door de brievenbus passen.


Verwachte levertijden:

Handgemaakte en gepersonaliseerde items: 8 tot 14 werkdagen

Wallstickers: 3 tot 5 werkdagen

Overige items: Verzending binnen 2 werkdagen

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen!

Retourneren

Het kan zijn dat de items toch niet geheel naar wens zijn. Heel erg jammer, maar kan natuurlijk gebeuren.Nadat uw bestelling bezorgd is kunt u in uw overzicht van bestellingen een retour aanvragen.Wij beoordelen uw retour aanvraag, bij goedkeuring kunt u in uw retouroverzicht een retour bon downloaden om het artikel te retourneren.
Uw retourzending zullen wij dan na beoordeling in behandeling nemen.

De items moeten binnen 14 dagen na levering geretourneerd worden. Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Wanneer wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug gestort op uw rekening. 

Welke producten kunnen niet geretourneerd worden?

Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden.
Items waarbij er gebruik is gemaakt van de specificaties, zoals het kiezen van de gewenste kleur, stof en het toevoegen van bijvoorbeeld een naam. 
De wallstickers worden per klant gemaakt en kunnen dus ook niet geretourneerd worden. Bij de productdetails van de producten staat het o.a. ook vermeld als het item niet geretourneerd kan worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.